Partner worden

Het begint met vragen. Waar loopt jouw organisatie op dit moment  tegenaan? Waarom worden bepaalde werkzaamheden uitbesteed? We leren jouw organisatie graag beter kennen zodat we de samenwerking vorm kunnen geven. Wat je ongeveer kunt verwachten lees je in de onderstaande vijf fases.

Verkenning

Natuurlijk maken we allereerst uitgebreid kennis met elkaar. Vervolgens bekijken we de meerwaarde van een samenwerking voor jouw organisatie. Dit is voor ons het belangrijkste. Vervolgens tekenen beide partijen een intentieverklaring. Dit geeft aan dat we doorgaan naar de volgende fase. In deze fase worden de oplossingen en consequenties voor de samenwerking in kaart gebracht in een compleet voorstel.

Ons voorstel

We werken gezamenlijk een aantal onderwerpen uit, waarna een overzicht volgt met alle oplossingen en consequenties. Hierbij kijken we natuurlijk naar de organisatie en de bijbehorende partners, maar ook naar onze eigen partners en de waarde daarvan voor jouw organisatie. Dit leidt tot een concreet voorstel waar we direct mee aan de slag kunnen.

Transitie

Als het besluit is genomen, doen we met elkaar een gedetailleerde inventarisatie (due diligence). We toetsen hierbij onze verstrekte informatie en die van jullie op juistheid. We onderzoeken vervolgens alle gegevens die voor de daadwerkelijke samenwerking relevant zijn, zoals bijvoorbeeld de contractduur van eventuele bestaande overeenkomsten. 

We sluiten deze fase af door de besluitvorming te bekrachtigen of op basis van bevindingen aan te passen. Samen leggen we het uiteindelijke voorstel vast en de overdracht van werkzaamheden kan beginnen! 

Overdracht

Na de formele besluitvorming komen we aan bij de overdracht van diensten en, indien van toepassing, medewerkers. De werkzaamheden in deze fase verschillen per domein. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstarten van ICT-infrastructuur en het inregelen van procedures voor Inkoop & Contractmanagement. 

Samen zorgen we ervoor dat de toetreding van een organisatie snel en vlot verloopt!